Termeni si conditii

Utilizare

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului web Project IT sunt considerate corecte in momentul includerii acestora. Project IT nu este responsabil si nici nu garanteaza pentru aceste informatii, inclusiv legaturi hipertext sau orice alte informatii obtinute direct sau indirect de pe site-ul web Project IT, si nu isi asuma nici o raspundere pentru eventualele inexactitati sau omiteri din site-ul web Project IT.

Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment.

Continuarea utilizarii sitului ulterior unor astfel de schimbari semnifica acceptul respectivelor schimbari.

Copyright

Toate marcile comerciale si marcile inregistrate, prezente pe acet site web, apartin proprietarilor lor de drept.

Continutul site-ului web apartin apartine Project IT. Toate drepturile rezervate.

Marca Project IT, precum si continutul acestui site pot fi folosite doar cu permisiunea si acordul reprezentantilor legali Project IT. Folosirea siglei Project IT pentru publicitate si promovare poate fi folosita doar cu acordul prealabil scris.

Absolvirea de raspundere

Continutul, serviciile si materialele din acest site sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.

Project IT nu isi asuma raspunderea pentru eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat, intre continutul site-ului si informatiile reale.

Project IT nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

Project IT nu acorda garantii si/sau nu raspunde in nici un fel cu privire la orice alt site web pe care il puteti accesa de pe aceasta pagina. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate si nu inseamna ca Project IT aproba sau accepta o responsabilitate pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site web.

Informatiile de pe acest site web pot contine inexactitati tehnice sau greseli de tipar.

Informatiile cuprinse in aceste site-uri web pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila sau obligatie.