Service IT

Avem experienta, cunostintele si conditiile/echiparea necesara pentru a realiza cele mai relevante operatiuni de service IT aplicabile echipamentelor electronice, atat pe latura hardware cat si pe cea software.

Service Hardware

Diagnoza & Testare, Intretinere, Instalare, Reparatii, Reballing hardware ITDiagnoza & Testare: constatarea defectelor de natura electronica sau mecanica aparute la placa de baza, procesor, memorie ram, placa video, harddisk, unitate optica, sursa de alimentare, display, elemente de conectica si periferice intrare-iesire.

Intretinere, Instalare: operatiuni de mentenanta care asigura functionalitatea optima, si eficienta maxima. instalare de componente in functie de nevoie si cerere.

Reparatii: inlocuire subansamble electronice, elemente de conectica/interfata, si componente complete folosind echipamente potrivite, in conditii controlate.

Reballing & Reflow: schimbarea/remanufacturarea conexiunii chipurilor BGA cu placa de baza.

Operatiuni Service Software

Diagnoza & Testare, Instalare, Configurare, Optimizare, Depanare software, Devirusare, Recuperare date

Diagnoza & Testare: identificarea surselor mesajelor de eroare afisate in diverse moduri de sistemul de operare si/sau alte programe, a functionarii neasteptate sau impredictibile, si a repornirilor spontane.

Instalare, Configurare, Optimizare: instalare/dezinstalare/reinstalare, configurare, optimizare sistem operare, drivere, aplicatii.

Depanare: remediere erori de natura software, dupa stabilirea cauzelor (si indepartarea acestora, in limita posibilitatilor).

Devirusare: scanare computer/medii de stocare, si eliminare virus/malware/spyware.

Recuperare Date: copiere date de pe unitati de stocare incapacitate din cauza defectelor logice, electrice sau mecanice.